Beautyenfeetforyou

Informatie

EVEN KENNISMAKEN

Mijn naam is Kimberley Klokgieters als kind was ik altijd al bezig met innerlijke en uiterlijke verzorging. Het was dus ook niet gek dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken.
In 2009 begon ik met veel enthousiasme aan de opleiding Schoonheidsspecialiste en Pedicure Niveau 3 op het ROC In Eindhoven. In 2012 behaalde ik met Lof mijn diploma’s voor schoonheidsspecialisten en Pedicure.

Sinds juni 2016 ben ik gediplomeerd Medisch Pedicure, Zeer geschikt voor de Diabetici, Reumatische en oudere risicovoet.
Ik blijf timmeren aan de weg en volg regelmatig curssusen om mijn kennis op conditie te houden. 

Belangrijk is dat u schoonheid mijn succes is!

NOUVITAL COSMETICS

Wij werken samen met Nouvital Cosmetics. Nouvital is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk.  Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. Onze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.


SKIN’S WAXING

SKIN’S waxing methode is revolutionair ten opzichte van andere wax methoden met een effectieve, niet-traumatische en extreem snelle behandeling. De wax word gesmolten op een lage temperatuur zodat deze comfortabel aanvoelt tijdens het aanbrengen. De wax omhult het haar, maar hecht niet aan de huid zodat de natuurlijke huid barrière intact blijft. Door de zachte temperatuur vloeit de hars om de haarfollikel heen en hecht zich aan de follikel, deze word er dan vanuit de diepte(wortel) uitgetrokken waardoor deze methode extreem effectief is op korte haren en minder pijnlijk is. Het gebruik van Skin’s waxing methode met regelmaat verlengt de periode tussen het waxen en zorgt voor een langdurige gladde huid.