Beautyenfeetforyou

Vette huid? Comedonen? Acne huid? We bieden de oplossing!

Wij bieden vanaf vandaag een nieuwe behandeling aan die uitermate geschikt is voor een huid met een vette tendens, veel comedonen heeft en de acne huid.

De deep cleansing facial is een behandeling van 90 minuten waarbij de huid grondig gereinigd wordt en de nadruk word gelegd op het kalmeren van de rode, geirriteerde en actieve huid.

De behandeling begint met een oppervlakte reiniging met de deep cleansing gel en de deep cleansing lotion, voor de diepere reiniging van de huid wordt er een AHA lysing aangebracht op basis van melkzuur, waardoor de onzuiverheden makkelijker verwijdert kunnen worden. Daarna wordt er een kalmerend Azulen concentraat aangebracht met antiseptische werking die de huid kalmeert en verzacht tot diep in de huidlagen. Ter ontspanning word er een heerlijke gezichtsmassage uitgevoerd met de Azulen cremé. Hierna wordt het deep cleansing mask en het eye contour mask aangebracht en krijgt u een moment om te ontspannen.

Als afsluiting op de behandeling word de skin clarifying solution cremé aangebracht samen met een zonnenbrand cremé.

De werking van de behandeling:

Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoening bij de mens. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren in de huid. Alle vormen van acne tonen in mindere of meerder mate de volgende type huidafwijkingen:

  • open comedonen
  • gesloten comedonen
  • pustels
  • infiltraten
  • littekens

Lindebloesemextract die verwerkt zit in de deep cleansing gel heeft een huidverwekende eigenschap, waardoor comedonen makkelijk verwijdert kunnen worden. Lindenbloesem geeft tevens rust aan de huid en verbetert de uitscheiding van afvalstoffen.

Hammamelis ook wel Toverhazelaar genoemd is een boom waarvan de aftreksels al heel lang worden gebruikt voor genezing. Zo gebruikte de indianen de dampen om hun huid te genezen van zweren. Hamamelis en eikenblad zijn verwerkt in de deep cleansing lotion en hebben een adstringerende werking, waardoor talgafscheiding afneemt.

Kamille heeft een verzachtende werking en desinfecteerd de huid.

Hoefblad, melisse en thym zorgen in het deep cleansing mask voor een kalmerende en antiseptische werking. In tegenstelling tot veel ande reinigende maskers voedt dit masker ook intens door de toegevoegde avocado olie , die een hoog gehalte vitamine en fytosterolgehalte bezit. Dit beschermd en verzacht de huid waardoor de conditie van de aangetaste huid aanzienlijk verbetert.

Deze behandeling duurt 90 min en boekt u al vanaf € 57,50.

Neem contact op voor meer informatie via de mail info@beautyenfeetforyou.nl of vul het contact formulier in op de contactpagina op de website.

Plaats een reactie