Home
Alleen het beste voor jou
 

Gezichtsbehandeling

Harsen

Pedicure

Massage
 
Harsen

Harsen is een van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. Zoals de naam al zegt, wordt er gebruikgemaakt van hars, die aangebracht wordt op je huid. Hierbij komen je lichaamsharen vast te zitten in de hars. Vervolgens trek je de hars tegen de haargroeirichting in van je huid. De ingevangen haren worden hierdoor met wortel en al meegetrokken.

Het voordeel is dat het daardoor langer duurt dan bij scheren voordat de haren weer zijn aangegroeid, gemiddeld zo'n 3-8 weken. Bovendien groeien de haren terug met een dunnere en zachtere punt. Anders dan bij scheren, zul je dus na het harsen geen last hebben van harde stoppels. Bij regelmatig harsen heb je zelfs kans dat sommige haren helmaal niet meer terugkomen, omdat het haarzakje waarin de haar groeit beschadigd is geraakt.

Bij Beauty & feet for you werk ik met 2 verschillende harssoorten, de simply soy en de Argan Oliehars.

Simply Soy is op basis van sojabonen en geschikt is voor alle huid- en haartypes. Het laat de huid zacht, soepel en vrij van ongewenst haar achter. Sojabonen vormen de basis van Simply Soy, omdat soja rijk is aan vochtinbrengende eigenschappen en daardoor de algehele conditie van de huid verbetert.

Argan Olie Roll-on hars bevat de machtige, voedende olie van Marokkaanse Argan. Argan Olie is zeer rijk aan vitamine E en anti-oxidanten, die een essentiële rol spelen in het huidvernieuwingsproces. Met deze hars kun je op een effectieve manier haartjes verwijderen. Gecombineerd met de vocht inbrengende en anti-verouderingseigenschappen van Argan is het eindresultaat een prachtige, gladde huid die vrij is van haartjes!
 

Sugaring waxing
Sugaring is een zachte, veilige en effectieve methode van ontharen. De suikerpasta maakt de huid zacht en er treden geen huidbeschadigingen en/of allergische reacties op. Sugaring kan worden toegepast op alle delen van het lichaam en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Ook mensen met psoriasis en suikerziekte kunnen worden behandeld (dit is bij harsen niet mogelijk). 
Deze manier van ontharen is zelfs toepasbaar op hele korte haartjes. Regelmatig ontharen met Sugaring leidt op langere termijn tot een sterk verminderde haargroei en een heerlijk zachte huid.