Beautyenfeetforyou

tips om je huid te verzorgen in de herfst

Tips om je huid te verzorgen in de herfst

 

Het koude weer komt eraan, dus tijd om de huid extra te verwennen! Iedereen kent het, de herfst komt eraan en de huid wordt zichtbaar droog, gevoelig of geïrriteerd. Maar hoe kun je de huid nu het beste verzorgen in de herfst en welke producten zijn daar voor nodig? Aan de hand van 5 tips vertel ik je hoe je de huid het beste kunt verzorgen en welke producten daar geschikt voor zijn. Ben je benieuwd naar deze tips?.. lees dan vooral verder!

 

#Tip 1

Tijdens de herfst- en wintermaanden is het belangrijk om vitamine C toe te voegen aan je dagelijkse verzorgingsritueel. Vitamine C zorgt ervoor dat de huid minder rood en een stuk elastischer wordt. Een goede oplossing tijdens de herfst is het vitamine C concentraat. Breng vier druppels van het serum aan na het reinigen van de huid en voor het aanbrengen van de dagcrèmes. Je zult merken dat de huid zichtbaar beter aanvoelt en tegen invloeden van buitenaf beschermd wordt.

30 ml € 20,40

 

# Tip 2

Tijdens de koude en herfstachtige maanden wordt de huid al snel droog en gevoelig. Wil je een stralende en gezonde huid? Nouvital heeft hier de perfecte oplossing voor.. namelijk de Royal epigen crème . Dit is een smeltende dagcrème die de huid weer zacht laat aanvoelen. De crème bevat onder andere triple hyaluron, die ervoor zorgt dat de droge huid gehydrateerd wordt. De royal epigen crème is perfect om na het vitamine C serum te gebruiken, als heerlijke aanvulling op je dagelijkse verzorgingsroutine. Ga stralend de koude herfst- en wintermaanden in en laat je niet tegenhouden door een gevoelige, droge en pijnlijke huid door de kou, regen en wind!

50 ml € 39,40

# Tip 3

Naast gezichtsverzorging is het natuurlijk ook belangrijk om de rest van het lichaam goed te verzorgen. Niet alleen het gezicht maar ook de rest van de huid en lichaam heeft in de herfst last van droogheid, roodheden, trekkend gevoel en irritatie. Een hydraterende bodylotion die de huid rustig en zacht maakt is voor dit probleem de ideale oplossing. Daarom is er speciaal voor deze huid het vitacare emulsie bodylotion! Deze bodylotion bevat natuurlijke plantaardige oliën die de huid weer zijdezacht en stralend maakt. Een belangrijk voordeel van deze bodylotion is, dat de lotion meteen in de huid trekt, zodat je ‘good to go’ bent en niet hoeft te wachten. De Vitacare emulsie is een echte aanrader om het hele lichaam optimaal te verwennen!
100 ml € 15,75

# tip 4

 

Na een lange koude herfstdag is het heerlijk om de huid te verzorgen met een milde scrub. In deze maanden is het extra belangrijk, om met een milde scrub de dode huidcellen te verwijderen en de huid te laten ademen. Nouvital heeft hier een perfecte oplossing voor, namelijk de Scrub cream sensitive voor de gevoelige en geïrriteerde huid! Het is belangrijk dat je gebruik maakt van een milde scrub, omdat de huid door de milde ingrediënten tot rust komt. Gebruik het product één keer per week op het gezicht en het gehele lichaam. Geniet van een heerlijke reiniging en verzorging na een lange en koude herfstdag met de milde scrub van Nouvital.   100 ML  € 20,-

#Tip 5

Maakte een oogcrème nog geen deel uit van je dagelijkse huidverzorgingsroutine? De herfst is het seizoen ermee te beginnen. In het najaar droogt de dunne huid rondom je ogen sneller uit, met droogtelijntjes en een trekkerig gevoel als gevolg. Door de huid rondom je ogen dagelijks te verzorgen met een voedende oogcrème voorkom je dit. Nouvitals Eye contour cream is speciaal ontwikkeld voor de tere huid rondom de ogen en voorkomt uitdroging. Om het vochtgehalte in de huid te verhogen, is het raadzaam ’s ochtends én ’s avonds met een oogcrème te smeren.

30 ML € 13,-

Plaats een reactie