Beautyenfeetforyou

Vette huid? Comedonen? Acne huid? We bieden de oplossing!

Wij bieden vanaf vandaag een nieuwe behandeling aan die uitermate geschikt is voor een huid met een vette tendens, veel comedonen heeft en de acne huid.

De deep cleansing facial is een behandeling van 90 minuten waarbij de huid grondig gereinigd wordt en de nadruk word gelegd op het kalmeren van de rode, geirriteerde en actieve huid.

De behandeling begint met een oppervlakte reiniging met de deep cleansing gel en de deep cleansing lotion, voor de diepere reiniging van de huid wordt er een AHA lysing aangebracht op basis van melkzuur, waardoor de onzuiverheden makkelijker verwijdert kunnen worden. Daarna wordt er een kalmerend Azulen concentraat aangebracht met antiseptische werking die de huid kalmeert en verzacht tot diep in de huidlagen. Ter ontspanning word er een heerlijke gezichtsmassage uitgevoerd met de Azulen cremé. Hierna wordt het deep cleansing mask en het eye contour mask aangebracht en krijgt u een moment om te ontspannen.

Als afsluiting op de behandeling word de skin clarifying solution cremé aangebracht samen met een zonnenbrand cremé.

De werking van de behandeling:

Acne is een van de meest algemeen voorkomende aandoening bij de mens. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren in de huid. Alle vormen van acne tonen in mindere of meerder mate de volgende type huidafwijkingen:

  • open comedonen
  • gesloten comedonen
  • pustels
  • infiltraten
  • littekens

Lindebloesemextract die verwerkt zit in de deep cleansing gel heeft een huidverwekende eigenschap, waardoor comedonen makkelijk verwijdert kunnen worden. Lindenbloesem geeft tevens rust aan de huid en verbetert de uitscheiding van afvalstoffen.

Hammamelis ook wel Toverhazelaar genoemd is een boom waarvan de aftreksels al heel lang worden gebruikt voor genezing. Zo gebruikte de indianen de dampen om hun huid te genezen van zweren. Hamamelis en eikenblad zijn verwerkt in de deep cleansing lotion en hebben een adstringerende werking, waardoor talgafscheiding afneemt.

Kamille heeft een verzachtende werking en desinfecteerd de huid.

Hoefblad, melisse en thym zorgen in het deep cleansing mask voor een kalmerende en antiseptische werking. In tegenstelling tot veel ande reinigende maskers voedt dit masker ook intens door de toegevoegde avocado olie , die een hoog gehalte vitamine en fytosterolgehalte bezit. Dit beschermd en verzacht de huid waardoor de conditie van de aangetaste huid aanzienlijk verbetert.

Deze behandeling duurt 90 min en boekt u al vanaf € 57,50.

Neem contact op voor meer informatie via de mail info@beautyenfeetforyou.nl of vul het contact formulier in op de contactpagina op de website.

Waarom je je gezicht zeker 2 keer per dag moet reinigen (ook als je geen make-up draagt)

Als vrouw denk je dat je goed bezig bent als je voor het slapengaan je make-up verwijderd. Eigenlijk zou je nóg vaker je huid moeten reinigen.

Twee keer per dag je gezicht schoonmaken is namelijk het beste voor je huid. Wie denkt na het slapen nog helemaal schoon te zijn, vergist zich. Als je slaapt is je lichaam en je huid druk bezig met het afvoeren van afvalstoffen. Deze afvalstoffen hopen zich op in de opperhuid en veroorzaken oneffenheden, mee-eters en puistjes.

Lekker smeren
Je moet ook je gezicht ’s ochtends wassen om je huid zacht te houden. Zelfs als je geen of weinig make-up draagt, is dit nodig. En of het kwaad kan om je make-up de hele nacht te laten zitten, omdat je geen zin hebt om je huid te wassen? Als je je make-up voor een keer een nachtje laat zitten, is dat niet zo erg. Doe je dit regelmatig, dan kan je huid erg dof worden. Ook krijg je dan sneller onzuiverheden en verstoppingen.

Gebruik daarom altijd ’s ochtends én ’s avonds eerst een reinigingsmelk, gevolgd door een tonic. Met een wattenschijfje haal je dan het vuil van je gezicht af. Dat is dus ook nodig als je geen make-up op hebt gehad. Vuil krijg je al op je huid door gewoon buiten te zijn én van je kussen in bed. Als je helemaal opperbest bezig wil zijn breng je ’s ochtends ook een dagcrème met een SPF aan. Zo beschadigt je huid niet door de zon.

Gevoelig
Tot slot is het belangrijk dat je je hals meeneemt met je dagelijkse verzorging. Deze wordt vaak vergeten, terwijl deze huid net zoveel kans heeft om ouder te worden. Het beste is ook om producten te gebruiken waar niet al teveel parfum in zit; dit kan je huid alleen maar onrustig maken.

Tip!

Nouvital Cosmetics heeft producten die de huid op een milde maar effectieve manier reinigt en ontdoet van afvalstoffen. De Azulen hydrofiele olie en Azulen lotion is een reiniging set die vooral geschikt is voor het reinigen van een droge, vochtarme en gevoelige huid. Het hoofdbestandsdeel is azulen en bisabolol uit de kamilleplant en die zorgen voor een kalmerende, verzachtende en desinfecterende werking.

Benieuwd welke producten geschikt kunnen zijn voor jouw huid? Maak een afspraak voor een kennismaking en huidanalyse.